Новини

«Лігос» розширює виробництво

19 травня 2016 р. компанія «Лігос» відкрила новий виробничий цех площею понад 1000 квадратних метрів. На сьогодні загальна площа виробництва становить 5 тис. квадратних метрів. Сучасне приміщення зведено та оснащено згідно вимог Міжнародного стандарту IFS FoodV6, що гарантує високий рівень якості та безпечності продукції, яка тут виготовляється. Високу технологічність процесів забезпечує виробниче обладнання італійських брендів «Lazer», «Giovannini», «Schib Packaging» і нідерландської компанії «Caotech».

Новий цех відкриває нові можливості – тепер виробничі потужності ТОВ «Лігос» виростуть в 1,8 разів (понад 400 тонн/місяць). 50ть спеціалістів отримали роботу на сучасному підприємстві. Тепер в компанії працює 400 кваліфікованих фахівців.
Впевнені, що новина припаде до смаку і шанувальникам брендів Лігос, LA CREMA та Вишиванка. Адже відкриття нового цеху означає, що скоро улюблених ласощів на поличках магазинів та супермаркетів стане ще більше.

Розвиваємося та зростаємо заради того, щоб робити кожен Ваш день смачнішим!